Mircea Geoana se vrea afara din partid. Miza: autovictimizarea spre UNPR!

L-am vazut in ultima perioada pe fostul presedinte al Romaniei (pentru o seara, e drept), Mircea Geoana, in postura de opozant din interior la actuala opozitie. L-a atacat pe Iliescu, i-a atacat pe Nastase si Ponta, s-ar fi atacat si pe sine, singurul sau scop fiind acela sa fie dat cat mai repede afara din partid. Datul afara i-ar fi asigurat, conform calculelor lui Geoana, o pozitie de victima in ochii opiniei publice, iar acesta ar fi fost legitimat astfel sa treaca cu arme si munitii (cate le mai are) in barca puterii.

Scopul declarat si asumat de Mircea Geoana este o noua candidatura la presedintia Romaniei (pare-se ca nu i-a ajuns un esec, mai vrea o data!). Si nu isi poate vedea visul indeplinit decat printr-o candidatura din partea UNPR. Progresistii lui Oprea au spus ca l-ar vrea pe post de candidat, dar doar daca in prealabil ataca actuala conducere a PSD si mai aduce niste prieteni (senatori si deputati nemultumiti) in gasca tradatorilor.

Mircea Geoana are, insa, o problema in acest sens: nimeni nu si-ar mai lega destinul de cel al looser-ului prezidential. Si, se pare, va pleca singur spre UNPR-ul lui Oprea.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

1 Response to Mircea Geoana se vrea afara din partid. Miza: autovictimizarea spre UNPR!

  1. andriescuus says:

    pe cat pariul ca nea Geoana
    1. iese presedinte
    2. trece pa PUNR

Leave a comment