De unde a avut Elena Basescu 900 de milioane de euro, ca sa cumpere casa la Paris?

Este un adevarat palat si se afla pe Périé Mazamet, la numarul 12. In acte scrie negru pe alb: Elena Basescu. E un cadou pe care l-a primit fetita presedintelui sau sunt banii ei? Sau ai tatalui ei? Este, totusi, vorba de aproape un miliard de euro!!!!
Si este una dintre cele mai luxoase vile din Paris. Amplasata pe una dintre cele mai scumpe strazi pariziene… Un fel de Primaverii de la noi. Deh, cine s-a obisnuit sa traiasca in lux in Romania, vrea sa traiasca in lux si la Paris! Numai ca la Paris, luxul de costa de multe ori mai mult….In acest caz, de sute de ori mai mult!

Palatul este ravnit de multi oameni cu bani, pentru ca a apartinut unor inalti demnitari ai Frantei (probabil asta a stimulat orgoliul fiicei presedintelui).

Pentru cei, multi dintre noi, care asociaza achizitionarea unei case cu un credit ipotecar, este interesant de mentionat, ca EBA a achitat viloaia cu banii jos! Iar in pret mai intra inca 2 case, unde au fost cazati ofiterii SPP care ii asigura paza! Deci, un fel de Palat Cotroceni in miniatura…

Deci, familia Basescu este destul de prospera, asa cum o indica si alte semnale din ultima perioada…

Sursa: agentul imobiliar parizian care i-a vandut Elenei Basescu superbul palat, pentru suma de 900 de milioane de euro, achitata CASH!

Ramane sa ne imaginam, ca tatal sau a facut un imprumut la banca pentru aceasta suma, pe salariul sau de bugetar si va plati rate cateva sute de ani sau ca EBA une deoparte salariul ei de europarlamentar. Aceasta ipoteza are o singura hiba: EBA ar fi trebuit sa puna deoparte salariul de europarlamentar de cand s-a nascut! Si tot i-ar fi ajuns numai pentru dependintele casei…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

12 Responses to De unde a avut Elena Basescu 900 de milioane de euro, ca sa cumpere casa la Paris?

  1. ame says:

    sincer cred ca suma e ..sf….corecteaza tu acolo la titlu

    • gina Bita says:

      Este o mare sfidare la adresa tarii. Cind lumea moare de foame iar fica lui basescu se
      joaca cu munca romaniei. Oare cu ce a ramas copii lui ceucescu care a facut atitea pentru tara. Pe vremea lui ceausecu s-au construit drumuri, orase, s-a electrificat tara,
      toti au fost in stare sa mearga la scoala. Nimeni de cind este Romania nu a facut atitea
      lucruri minunate cite a facut Ceausescu. E adevarat in ultimul timp a infometat tara,insa
      devina au fost cei ce la-au mintit si i-au ascuns adevarul. Ce a facut regele Mihai pentru
      tara, nimic, am ramas goi, flaminzi si de ce nu oamenii batuti pe tarlale de catre argatii lui.
      Istoria trebuie sa sa analizeze cinstit si correct cine a ridicat tara la civilizatie si prosperitate si cine ne-a distrus tara si in present unii s-au imbogatit iar majoritatea sint
      terminati. Analizati, verificati si luati masuri daca sinteti in stare, nu va lasati dusi de nas cu minciuni si cu laude. Va doresc success si doresc ca tara noastra sa-si gaseasca un
      conducator care sa fie in sprijinul si bunastarea poporului nu in imbogatirea lui si a acolitilor lor. Cu durere in suflet pentru toti romanii care au sperat la mai bine si au dat
      mai de rau. Bine a spus cine a spus, ca tara a sarit din lac in put. Esiti afara va rog din
      put si bagatii pe ci ce au distrus si ravasit tara.

  2. silvius says:

    Si marmota invelea ciocolata… Scuzati-ma, dar saptamana trecuta am citit pe alt blog ca Basescu, tot din surse sigure fireste, vrea sa invadeze Iranul, poate palatul ala o servi drept cartier general pentru atacul decisiv. Ma indoiesc ca Elena Basescu, chiar daca ar avea banii astia, ar fi chiar asa de toanta incat sa cumpere un castel cu bani gheata si cu numele dat publicitatii. Cand ai banii astia, iti poti permite un avocat care sa te sfatuiasca cum sa faci achizitia fara prea multa reclama.

  3. l'acheteaux says:

    Cu cifrele astea, ii faci praf credibilitatea… Cu sa scrii asa o ineptie?….

  4. TONY says:

    900 DE MILIONE DE EURO>>>>? AVETI VRE-O IDEE CITI BANI SINT ?

    APROPE 1%DIN PIB ROMANIEI…SINTETI NISTE INCULTI DE GAOZARI PARDON GAZETARI

    • GINA says:

      Draga Sonia mai intrebat de vreo doua ori, de unde a avut Elena Basescu 900.000 eu.
      sa cumpere acel palat din paris. Eu nu am cum sa verific daca este adevarat, de ce nu
      cei la ANTENA 3 , sa trimita acolo reporter sa afle adevarul. Si daca cu adevarat si-a cumparat
      acea grozava viloaie cum spune Tony, adevarul este ca sint bani nemunciti si trebuie sa se verifice
      de unde I-a avut sa fie totul confiscate si cine e vinovat sa mearga la racoare.
      Alte noutati nu am, te rog trimite-mi un raspuns daca afli adevarul.

  5. Cetateanul Turmentat says:

    S-a inventat “google maps”. Adresa respectiva nici macar nu e in Paris. Departe de el. E pe undeva prin sudul Frantei. Ar fi frumos ca oameni sa-si faca lectiile inainte de a pune mana pe toc.

  6. Simu says:

    Familia Traian Băsescu este cea mai parșivă familie de când România a ajuns in rândul țărilor așa zis demicratie.!!! Sunt de o avariție nemaintâlnita dar ceea ce a făcut cel mai rău Ro aniei aceasta haimana de Băsescu vânzarea pe nimic a economiei României. Acest nenorocit mai are di tupeul ordinar sa mai apăra in tot felul de emisiuni TV și sa se înalte pe soclul democrați.!!! Nu ți-e Rușine scarbosenia României sa ne tot arunci prafuri de doi lei și sa faci apologia democrației de parca in România ar curge lapte și miere.!!!
    Sa te duci învârtindu-te , jigodia dracului de nenorocit , care tăia salarii și pensii in mai 2010.!!!

  7. Catalin says:

    FAKE NEWS!!🤮🤮🤮🤮🤮

  8. Ciprian Polgar says:

    Vad ca o gramada de cretini pun botul la postari si cifre aruncate la misto . dar pana si penrtu psd isti ,care sunt obisnuiti cu sume mari din spagi si din furat, 900.000 milioane de euro este prea mult.Cretinii care cred in ce spune autoarea postarii si probabil tot ce le serveste antena 3 si romania tv, sa stie ca nu exista in lumea asta proprietate sa valoreze suma asta. Pentru autoarea articolului, scrie aici negru pe alb: Vai de creierul tau de gaina, oare nu va invata la partid macar sa faceti o cautare pe google,daca capul nu te duce sa iti dai seama ce aberatii scri.

  9. Marius says:

    900 de milioane de euro? Hahahaha! Chiar esti proasta de scrii un astfel de pret! Daca puneai 9 milioane de euro, 15 milioane de euro, ar fi fost un pret credibil. Dar 900 de milioane de euro? Esti proasta rau!

Leave a comment