Grevă la CFR pe 16 martie: Trenurile nu vor circula timp de două ore

Grevă de avertisment la CFR, miercuri, între orele 7.00 şi 9.00. La protest vor participa sindicaliştii din Federaţia Mişcare Comercial. În aceeaşi zi, va fi organizat un miting de amploare în Bucureşti relateaza antena3.ro.

Trenurile nu vor circula timp de două ore, în 16 martie, au anunţat sindicaliştii de la Federaţia Mişcare Comercial. Mitingul CFR-iştilor are loc în aceeaşi zi în care şi celelalte confederaţii sindicale vor organiza un miting în Capitală.

Acţiunea de protest a fost decisă, joi, în cadrul Consiliului Naţional al organizaţiei, infomează preşedintele Federaţiei Mişcare – Comercial, Gheorghe Frăţică. Greva de avertisment va avea loc între orele 7.00 şi 9.00.

“Noi suntem în conflict deschis, dar până pe 16 martie putem semna contractele şi astfel să anulăm greva. Ne vom întâlni azi şi cu colegii de la celelalte federaţii pentru a încerca să organizăm împreună protestul”, a spus Frăţică, citat de Mediafax.

Celalte confederaţii sindicale pregătesc ample proteste în Capitală, nemulţumite de modificările din Codul Muncii. Liderii sindicali au anunţat o grevă de amploare pe 16 martie în Bucureşti, între 12.00 şi 18.00.

Tot pe 16 martie, va fi dezbătută şi votată moţiunea de cenzură intitulată “Codul Boc – salarii mici, şomaj mare, firme falimentate”, depusă de opoziţie la adresa Guvernului împotriva Codului Muncii.

Advertisements
This entry was posted in aici and tagged , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Grevă la CFR pe 16 martie: Trenurile nu vor circula timp de două ore

  1. filomea says:

    SI MOLEA SI FRATICA SUNT LA FEL , DOI TRADATORI SI DOI HOTI, IN LOC SA LUPTE PENTRU SINDICALISTI EI SE LUPTA SA FURE CAT MAI MULT. ACUM FAC GREVA CHEMATI DE PSD , BRAVO , ASTA DA LUPTA SINDICALA, PE DE ALTA PARTE OAMENII RAMAN FARA LOCURI DE MUNCA PRIN DESFIINTAREA REGIONALELOR CFR, CE LE PASA LOR SI ACOLITILOR , SI-AU FACUT PLINUL.

  2. popateapa says:

    Si ce daca , mai avem CFR in Romania? Doar barosani la minister sa manance o paine alba!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s