Cazul Nicolescu – opinia mea

Orice s-ar spune, arestarea este absurda! Nu cred ca presedintele CJ Arges poate fi un pericol public. Ca dovada, este la reanimare, la Floreasca.

Si apoi, sa fim seriosi! Un caz cu fonduri europene din 2005 nu poate duce la pericol social dupa 6 ani! Astept cu interes sa fie arestat Traian Basescu peste 10 ani, pentru ce face acum!

Dincolo de gluma, nu pot sa nu o coincidenta izbitoare: cu o zi inainte de arestare avusese loc cel mai mare miting din provincie impotriva guvernului, la Mioveni.

Concluzia, in viziunea mea e foarte simpla: Puterea a incercat sa intimideze Opozitia. In plus, li s-a transmis si preotilor un mesaj – nu e bine ca autoritatile locale sa sprijine biserica din Romania.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Cazul Nicolescu – opinia mea

 1. hoinarnet says:

  Mai tine minte cineva cazul deputatului PSD Gabriel Bivolaru?
  Cel care a fraudat BRD-ul cu echivalentul a cincizeci de milioane de dolari?
  Pe atunci, in timpul anchetei,in semn de solidaritate l-au insotit,la audierile de la Parchetul General,nume sonore din PSD!

  Horia Radu Patapievici scria in Revista 22 din 21 aprilie 2004:”A devenit notorie, ca un simbol al simbiozei intre infractiune si politica, imaginea conducerii PDSR insotindu-l pe Gabriel Bivolaru pe drumul spre Parchetul General: Adrian Nastase, Miron Mitrea, Viorel Hrebenciuc, Dan Ioan Popescu, Dan Matei Agathon au aratat atunci opiniei publice ca partidul nu isi abandoneaza infractorii.”

  Gestul lor nu a influentat cu nimic mersul Justitiei.

  Bivolaru a fost condamnat la cinci ani de inchisoare si a iesit,inainte de termen, pentru buna purtare, dupa o mie de zile. Acum nu mai vrea sa auda de politica.

  Azi, 27 ianuarie 2011, mare valva pe posturile de televiziune: Presedintele Consiliului judetean Arges, Constantin Nicolescu,acuzat pentru luare de mita, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.
  La aflarea vestii, omul face un infract.

  Mi-am adus aminte de atitudinea lui Gigi Becali,cand se afla intr-o situatie oarecum asemanatoare.
  Si cazul de fata a lui Constantin Nicolescu, analizat pe toate fetele,disecat,cu imagini reluate la infinit, o sa-l uitam!

  Atitudinea lui Becali,insa, ramane!

  Mai multe informatii pe linkul
  http://brasovean2008.blogspot.com/2011/01/arestarea-presedintelui-cj-arges.html

 2. Aliosa says:

  Puterea actuală face orice ca să rămână la cârma tării : http://aliosapopovici.wordpress.com /2010/05/27/cu-orice-pret-la-putere
  PDL isi ia măsuri din timp pentru alegerile locale si parlamentare din 2012 mai ales acum când are in mâni toate pârghiile puterii scotând de la naftalină fapte vechi ale mai marilor opozitiei si dirijând actul juridic in directia convenabilă lui.
  Preotilor li s-au transmis cel putin două mesaje :
  a ) V-am dat 100.000.000 de euro pentru construirea Catedralei Mântuirii Neamului ca să nu uitati zicala DOMNULUI : „ Cine nu e cu MINE este impotriva MEA ” !
  b ) Vedeti-vă de cele crestinesti că politica nu-i de nasul vostru !
  Mai multe pe : http://aliosapopovici.wordpress.com/2011/01/16/speranta-se-numeste-curtea-europeana-a-drepturilor-omului

 3. popateapa says:

  Numai pentru cei interesati
  Din păcate ultimele mele postări nu le-am putut împărtăși cu dvstra din lipsa de timp și datorita faptului ca lungimea lor este mare , este foarte greu sa dai pinguri . Acum încerc sa va înștiințez cu ce am scris postând link-uri la dvstra.
  Cu mulțumiri,Popateapa
  http://popateapa.wordpress.com/2011/01/31/pilotii-marinari-carmaci-cosasi-nota-dn-orbi-%E2%80%93-m-eliade-%E2%80%93-1937-fragment/
  http://popateapa.wordpress.com/2011/01/29/bravo-canon-canon-preservatif-jetablesbravo-canon-imprimante-canonprezervativunica-folosinta/
  http://popateapa.wordpress.com/2011/01/24/admiratie-pentru-orban/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s