Legea Educatiei: liberalii au tradat

Astazi a fost aprobata Legea Educatiei in Parlament de catre PDL. Varianta Legii a fost adoptata in interesul UDMR-ului (http://www.mediafax.ro/politic/legea-educatiei-pentru-care-guvernul-si-a-asumat-raspunderea-considerata-adoptata-7813737/). Liberalii si-au retras semnaturile de pe Motiunea de Cenzura. In urma acestui fapt, presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a anunţat ca moţiunea de cenzura nu mai exista si ca, in consecinta, Legea educatiei este considerata adoptata din cauza liberalilor!

Deputatul PSD Cristian Dumitrescu a susţinut, în plenul Parlamentului, că solicitarea de continuare a procedurii privind Legea educaţiei făcută de liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, nu a avut bază juridică.  A atentionat-o justificat pe Roberta Anastase  că introducerea unui astfel de punct pe ordinea de zi este un abuz de drept. In semn de indignare impotriva tradarii PNL si a jocurilor din Parlament, PSD alaturi de PC au parasit sala.

Potrivit preşedintelui Camerei, 22 de parlamentari liberali şi-au retras semnăturile, din 138 de semnatari, ceea ce face ca pe moţiune să mai existe 116 semnături, care sunt insuficiente pentru depunerea şi discutarea acesteia.

Vorbim de o lege extrem de importanta pentru Romania care va consfinti modelul dorit de UDMR. Liberalii nu trebuiau sa isi retraga semnaturile de pe acea lista. Au ajutat, astfel, la batjocorirea educatiei copiilor din Romania. Nu inteleg motivul pentru care PNL a fost impotriva motiunii de cenzura, mai ales daca avem in vedere ca, pe de o parte, motiunea ar fi dus la caderea guvernului Boc, dar si la blocarea acestei legi in Parlament.

Ce parere aveti?

Theodora, Dum spiro, spero, Teologul, Caius, Vania, Gabriela-Elena, Un blog cu atitudine, Adele, Ana Usca, Blogul blondei deştepte, Joy, Adele, Vania, Ana Usca, Teologul, Nataşa, Iulia, Theodora, Mirele Pete, Diana, Gabriela Elena, Joy, Caius, Blonda Deşteaptă, ORFIV, Cosmin Ştefănescu, Corina

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Legea Educatiei: liberalii au tradat

  1. Buna Sonia!
    Sincer sa fiu nu ma mai mir de nimic. Din ”89 si pana in prezent asistam la declinul invatamantului romanesc… nu stiu cine isi doreste asa de mult ca nivelul copiilor sa scada radical… dar cu siguranta se uramareste un model din afara… modelul este cel al oilor perfecte, care nu gandesc si nu fac decat ce le indica ciobanul… imperfectiunea invatamantului romanesc de dinainte de asa-zisa revolutie, consta in fapul ca era prea bun. In momentul de fata nimeni nu mai doreste copii pregatiti la toate disciplinele… sunt prea periculosi, prea stiu multe, gandesc prea mult si devin agasanti… sunt buni in aste vremuri semidoctii si cei care ne conduc exact asta fac de multa vreme implementeaza tot felul de programe importate de la cei care au deja rezultate cu oaia perfecta. Mai mult!… in decursul anilor au distrus imaginea profesorului si au minimalizat-o, apoi le-au taiat salariile si au redus numarul acestora in toata tara. Imi pare tare rau pentru toti acesti oameni, care nu meritau ce le-au oferit presedintii nostri de nimic si cu clicile lor de excroci semidocti.
    Imi pare rau daca am scris cumva ceva care iti va crea probleme… dar consider ca asa stau lucrurile in sarmana noastra tara.

  2. Pingback: A ispiti, ispitire… | Noaptebunacopii's Blog

  3. Sonia, Deci:eu imi retrag semnatura, tu nu te prezinti.Unde-i imbecilitatea?Care-i deosebirea, medical privind?
    Care-i opinia ta,vizavi de cartea:”Acesti bolnavi care ne guverneaza”?Eventual, despre schimbarea paradigmei comportanentale?N-as vrea insa, un raspuns platit!Mai degraba unul medical, in genul: “n-am trebui clonati/cibernetizati/robotizati?”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s