Ultimul sondaj: Victor Ponta il depaseste pe Crin Antonescu

Conform ultimului sondaj publicat de Realitatea TV, Victor Ponta l-a depasit pe Crin Antonescu la capitolul incredere. Aveti aici sondajul integral, in format ppt.

PSD a ajuns la 38,5% din opţiunile electoratului, urmat de PNL – 24,2%, de PDL – 16,3%,
de Partidul Poporului al lui Dan Diaconescu, cu şase procente, în timp ce PRM şi UDMR ating şi ele pragul electoral de 5%. UNPR-ul generalului Oprea e în marja de eroare, fiind cotat cu 1,5%.

În ceea ce priveşte încrederea, cel mai bine cotat este guvernatorul BNR, Mugur Isărescu cu 45%. Acesta este urmat preşedintele PSD, Victor Ponta, cu 30 de procente, de liderul PNL Crin Antonescu – 28 la sută, de Ion Iliescu – 23 %,  de Adrian Năstase – 22 de procente. Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, şi Cristian Diaconescu (UNPR) au obţinut 20 de procente în topul încrederii, pedelistul Vasile Blaga – 15%, preşedintele Traian Băsescu 10%, Elena Udrea 8 procente, iar premierul Emil Boc, 6 la sută.

Ce parere aveti?Ana Birchall, Ion Iliescu, Ramona Manescu, Razvan Pop, Alina Gorghiu, Theodora Marinescu, Danioan Popescu, Liviu Jicman, Dan Voiculescu, Adina Valean, Roxana Iordache, Ioan Mircea Pascu, Daciana Sarbu, Cristina Pocora, Corina Cretu, Catalin Ivan.

This entry was posted in politica, Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Ultimul sondaj: Victor Ponta il depaseste pe Crin Antonescu

  1. Catalin Ivan says:

    Sondajele nu ajuta foarte mult pentru ca prezinta doar o imagine statica. Importanta este corelarea mai multor sondaje, pe o perioada mai lunga de timp, pentru ca trendul este cel care arata ma clar situatia si este mai greu de schimbat. In plus, in conditiile in care PDL si Traian Basescu sunt tot mai buni la instaurarea dictaturii in Romania, sondajele incep sa conteze si mai putin.

  2. bibi says:

    interesant cine a platit sondajul,cine l-a comandat,cit au dat PSD/Ponta.Next analiza!

  3. bet365 says:

    hello I was luck to look for your topic in baidu
    your topic is superb
    I get a lot in your subject really thanks very much
    btw the theme of you blog is really outstanding
    where can find it

Leave a comment