O problema de demnitate

Daca am trai intr-o tara civilizata…

Acest regret ma incearca de fiecare data cand fac o paralela intre felul in care functioneaza democratiile vestice si felul in care ne scufundam penibil in “democratia romaneasca”.

Franta: peste 1 milion de oameni ies in strada pentru a protesta fata de majorarea varstei de pensionare. Guvernul isi da demisia in bloc.

Romania: guvernul taie 25 la suta din salarii. Protesteaza 80.000 de oameni. Restul ce fac? Tac ca oile.

Si seria e lunga lunga… Am mai gasit o paralela extrem de edificatoare aici

Citind randurile respective am simtit inca o data rusinea ca sunt romanca. Ar trebui sa facem un lant uman, pichete in fata Palatului Parlamentului, pana cand Hoata care este in fruntea Camerei Deputatilor PLEACA! Daca nu pleaca de rusinea ei (in paranteza fie spus, nu am vazut nesimtire mai mare), macar sa plece de rusinea noastra!!!

Este incredibil! Inteleg ca atunci cand alti politicieni europeni aud de situatia din tara noastra, nu le vine sa creada! Cum e posibil ca un om sa nu aiba un strop de onoare? Rusine? Demnitate?

Nu. Nimic. Si stiti de ce? Pentru ca Roberta Anastase reprezinta, in opinia mea, cea mai trista specie umana: oportunismul fara limite. Roberta Anastase a facut TOTUL ca sa ajunga in aceasta functie! A plecat de la Miss si de atunci incolo nu a spus NU niciodata, oricat de mare ar fi fost compromisul sau rusinea. Sa plece acum dupa ce s-a “chinuit”atata? Niciodata! Va pleca numai dupa ce va inghiti la fel de mult “rahat”cat a inghitit ca sa ajunga in functie. Si se vede ca mai e muuult, muult, muult de tot!

Saraca, intr-un fel e intr-adevar de compatimit. Pe de alta parte, este ingrozitoare de-a dreptul! E ingrozitor ce se intampla la Presedintia Camerei Deputatilor, in Romania, tara europeana, in 2011!!!!

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to O problema de demnitate

 1. bet365 says:

  how are you I was fortunate to come cross your subject in digg
  your post is fine
  I learn much in your website really thanks very much
  btw the theme of you blog is really quality
  where can find it

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s