Din banii alocati de Guvern pentru investitii in infrastructura, aproape jumatate ajung la primarii PDL, cate 20% la cei ai PSD si PNL si 15% la UDMR.

In momentul de fata politica romaneasca are grave probleme. Vina este impartita intre criza si Guvern, iar  eu inclin balanta spre  Guvern.

Conflictele dintre partide sunt in toi. Cei de la putere incearca sa scape, iar cele in opozitie vor sa dovedeasca ca pot sa faca o treaba mai buna decat altii. Nu stiu daca este adevarat, insa in starea in care este Romania in momentul de fata, ar trebui sa ii lasam sa se afirme. Este singurul ajutor care ar putea fi in momentul de fata, dupa ce nici FMI, nici UE nu ne mai pot ajuta.

Informatia din titlu ar trebui sa puna capat intoxicarii pe care PDL a incercat sa o faca, reclamand o ințelegere pe tema Legii pensiilor.

PDL a alocat aproape 50% din fonduri catre propriile primarii, desi PSD singur are mai multi primari decat PDL. Acelasi partid stie ca nu mai are nicio sansa sa castige corect alegeri in Romania și atunci spera ca poate cumpara voturi. Vor sa aplice modelul Vulturesti la nivel national. Nu  cred ca vor reusi, pentru ca cea mai mare parte a romanilor a ajuns sa deteste acest partid si pe liderii sai.

Advertisements
This entry was posted in aici, Uncategorized, vacanta and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s