Ce faci cand nasti un copil? Il arunci la ghena

Stiti care este cel mai mare procent de “lucruri” gasite la Glina de tiganii care locuiesc in groapa si scotocesc pe acolo? Fetusi si nou-nascuti. Pentru ca un mare numar de fete arunca bebelusul la gunoi imediat dupa ce-l nasc sau avorteaza prin mijloace care-ti fac parul maciuca si scapa de fetus. La ghena.

Doi cazuri, din practica: o fata care s-a prezentat la Urgenta cu vaginul plin de cioburi de sticla, pentru ca a introdus un bec APRINS, ca sa vada ce este inauntru. Iar becul s-a spart. Al doilea: o femeie s-a prezentat cu hemoragie , dupa ce a introdus pe col un maracine, cu care sa agate copilul ca sa avorteze. OK si acum urmeaza partea inspaimantatoare: era a treia oara cand folosea aceasta tehnica. Primele doua dati ii reusise!!!

Romania nasterilor pe ascuns si a avorturilor “naturale” este intunecoasa si infricosatoare. Mergeti la dispensarul din Glina. Pentru ca acolo sunt duse ” descoperirile” din Groapa.

Va mai spun ca tiganii folosesc fetusii gasiti fara viata pentru diverse vraji si alte ritualuri? Cred ca am spus destul.

Locuim intr-o tara mult mai intunecata decat pare…

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s