Credeti ca asistenta de la Maternitatea Giulesti ar trebui judecata in stare de libertate sau de arest?

Ar mai putea face rau cuiva? Sau va fugi din tara? Care ar fi motivele pentru care asistenta medicala ar trebui tinuta in continuare in arest?

Sa nu ma intelegeti gresit. Eu nu-i iau apararea. Dar sunt curioasa sa va aflu parerea.

Multumesc

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

6 Responses to Credeti ca asistenta de la Maternitatea Giulesti ar trebui judecata in stare de libertate sau de arest?

 1. Cu siguranta ar trebui judecata in libertate. de multe ori nu inteleg justitia romana. Vedem aproape zilnic la TV copii unor “oameni importanti” care fac scandaluri, conduc sub influenta alcoolului, lovesc oameni etc si sunt judecati in stare de libertate. Vedem interlopi care santajeaza, sechestreaza sau bat si sunt judecati in libertate. Vedem hoti cu vechi state de plata, violatori sau talhari si sunt judecati si ei in libertate. Si ma intreb cine reprezinta pericol social, cei pe care i-am enumerat sau asistenta de la maternitate?

  • sonialorena says:

   @Marius Filimon: da, adevarul este ca nu a agresat pe nimeni. neglijenta ei este cu siguranta, criminala, dar nu a batut pe nimeni. vorbind cu diversi colegi care stiu cazul mai bine, sunt din ce in ce mai convinsa ca trebuie sanctionata drastic, dar astept si ma intreb unde sunt ceilalti vinovati…probabil ca unii dintre ei sunt din categoria pe care ai pomenit-o tu: “copiii unor oameni importanti”:( sau din alte categorii asemanatoare

 2. jegu' says:

  absolut,in stare de libertate! este inadmisibil! cui mai poate sa-i faca rau?! daca acea asistenta ar fi devalizat vreo banca sau altceva de milioane de euroi,va asigur ca era judecata in stare de libertate…de ce?! simplu. pt. ca ar fi avut o prada consistenta pe care s-o imparta cu autoritatili noastre corupte ,demne de un stat de U.E. la fel s-ar fi intamplat si daca era vreo mare interlopa sau ceva de genu’ Udrea,Ritzi-Pitzi s.a.m.d. dar daca este doar o asistenta,prezinta un mare pericol social. mai pericole sociale sunt cei care ne conduc,in frunte cu tovarasul presedinte Basescu. chiar sunt pericole sociale!

 3. Ceasornicarul says:

  Dacă este acuzată de moartea mai multor oameni, atunci persoana respectivă este judecată, de obicei, în stare de arest. În cazul de faţă ea nu reprezintă un pericol social, dar ar putea fugi.
  @Marius şi Jegu’ : Normal ar fi ca Udrea, Ridzi sau orice altă “pitzi” să fie arestate, dar repet: aşa ar fi “normal”.

  • sonialorena says:

   @ceasornicarul: cred ca cea mai mare pedeapsa pentru ea este trauma psihica prin care trece acum. si din care cred ca va iesi cu greu (daca va mai iesi). ganditi-va, sa ai pe constiinta moartea unuo copii nou-nascuti. chiar daca esti o persoana mai putin sensibila, este o trauma groaznica. nici nu vreau sa ma gandesc

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s